MAŠTA NAVIJAČA

Život na tribini - poruke, želje i čestitke

15.05.2009 u 12:51

Bionic
Reading

Nitko ne može poreći maštovitost i ideje domaćih navijača, pa kad se izuzmu baklje, dimne kutije i topovski udari, komunikacija sa suparnicima ili javnosti preko raznih transparenata i velikih zastava definitivno je spektakularna. Premda često ne i odveć pristojna

Nogometni navijači u Hrvatskoj odavno su sasvim dovoljno organizirani da bez problema mogu uprizoriti lijepu predstavu na tribinama. I premda često pretjeruju u pirotehnici, činjenica je da velikim transparentima koji redovito pokrivaju barem pola navijačke tribine iskazuju maštovitost i šalju itekako vidljive navijačke, ali nerijetko i političke poruke suparnicima.

U pripremljenim fotogalerijiama izdvojili smo neke od najboljih i najoriginalnijih fotografija transparenata viđenih na hrvatskim stadionima ove sezone. Ne želeći nikoga favorizirati, galeriju smo pripremili bez ikakvog slijeda i reda, pa sami procijenite koja je navijačka skupina najoriginalnija i najbolja u pripremi tih spektakla. Tek smo, zbog lakšeg pregledavanja, podijelili fotografije tematski: na one koje su strogo navijačke i ne tiču se politike, povijesti i sjećanja, te na one koje obrađuju upravo te teme.