MAŠTA NAVIJAČA

Život na tribini - poruke, želje i čestitke

Ultras, Hajduk-Cibalia 2008-09

Ultras, Hajduk-Cibalia 2008-09

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Paun Paunović

Nitko ne može poreći maštovitost i ideje domaćih navijača, pa kad se izuzmu baklje, dimne kutije i topovski udari, komunikacija sa suparnicima ili javnosti preko raznih transparenata i velikih zastava definitivno je spektakularna. Premda često ne i odveć pristojna
Cropix

Cropix

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

Nogometni navijači u Hrvatskoj odavno su sasvim dovoljno organizirani da bez problema mogu uprizoriti lijepu predstavu na tribinama. I premda često pretjeruju u pirotehnici, činjenica je da velikim transparentima koji redovito pokrivaju barem pola navijačke tribine iskazuju maštovitost i šalju itekako vidljive navijačke, ali nerijetko i političke poruke suparnicima.

Cropix

Cropix

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

U pripremljenim fotogalerijiama izdvojili smo neke od najboljih i najoriginalnijih fotografija transparenata viđenih na hrvatskim stadionima ove sezone. Ne želeći nikoga favorizirati, galeriju smo pripremili bez ikakvog slijeda i reda, pa sami procijenite koja je navijačka skupina najoriginalnija i najbolja u pripremi tih spektakla. Tek smo, zbog lakšeg pregledavanja, podijelili fotografije tematski: na one koje su strogo navijačke i ne tiču se politike, povijesti i sjećanja, te na one koje obrađuju upravo te teme.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi