NAKON ČETIRI GODINE

Zidane i Materazzi se zagrlili i pomirili

04.11.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Posljednju utakmicu u karijeri Zinedine Zidane neslavno je završio tako što je glavom u finalu Svjetskog prvenstva 2006. udario Talijana Marca Materazzija. Prošle su četiri godine i pomirbe između njih nije bilo, sve do gostovanja Reala kod Milana

Ogled klubova koji imaju najviše naslova prvaka Europe, između Milana i madridskog Reala, završio je bez pobjednika 2:2. Pippo Inzaghi postigao je 69. i 70. pogodak u euro natjecanjima i tako po tko zna koji put završio na naslovnicama.

U sjeni same utakmice dogodio se slučajan susret dva 'neprijatelja' koji je završio 'povijesnom pomirbom'. Prije utakmice bivši član Intera i talijanske reprezentacije Marco Materazzi došao je u hotel gdje su bili smješteni igrači Reala ne bi li pozdravio svog nekadašnjeg trenera Josea Mourinha.

No Materazzi se u hotelu sreo i sa Zinedineom Zidaneom, s kojim se opasno zakačio u finalu SP-a 2006. godine. Nakon što je Materazzija Zidane glavom udario, njih dvojica su kasnije kroz medije izmijenili teške riječi, no čini se da je nakon četiri godine došlo do pomirenja. Španjolski i talijanski mediji su prenijeli da su se njih dvojica prvo pozdravili, a s vremenom postali sve bliskiji, da bi se na kraju i zagrlili.