POMRAČENJE UMA

Žestoki sudar Atletica i ManU-a obilježio brutalan nasrtaj zvijezde 'Crvenih vragova'; što mu je došlo da je to napravio?

30.07.2022 u 18:20

Bionic
Reading

U prijateljskoj utakmici u Oslu, Atletico Madrid je svladao Manchester United 1:0, a dvoboj će ostati upamćen i po ružnom prekršaju Freda zbog kojeg je isključen

Erik ten Hag, novi trener ManU-a, doživio je prvi poraz na klupi 'Crvenih vragova'. Pobjedu španjolskom velikanu donio je Joao Felix u 86. minuti.

'Ovo je posljednja provjera, tako da želimo natjerati igrače da imaju minutažu u svojim nogama, a naravno da želite vidjeti timsku igru. Ovo je dobar test jer je to težak protivnik, stvarno je teško igrati protiv njih. Zaista se veselim onome što dolazi iz ove provjere', rekao je Ten Hag.

No utakmica će ostati upamćena po isključenja Freda koji je prvi žuti karton dobio u prvom dijelu, a zatim i drugi u završnici utakmice.

Alvaro Morata je gradio loptu, Fred ga je prvo opalio po nozi, a dok je Španjolac ležao na travnjaku još ga je nagazio po trbuhu. Veznjak se pokušao izvući, objašnjavao je sucu da nije kriv, kako to nije bilo strašno, ali sudac mu je zasluženo pokazao put u svlačionicu, a taj njegov nastraj pogledajte OVDJE.