riječ pobjednika

Željko Sopić otkrio kako je motivirao Marca Pašalića

07.04.2024 u 22:10

Bionic
Reading

Rijeka je u derbiju 29. kola SuperSport HNL-a pred svojim navijačima na Rujevici pobijedila Hajduk 1:0. Pobjednički gol u Jadranskom derbiju zabio je Marco Pašalić, a sve je komentirao strateg Rijeke Željko Sopić

'Mislim da smo kontrolirali utakmicu, bili bolji takmac. Hajduk je imao jednu stopostotnu šansu na individualnu kvalitetu Ivana Perišića, kad smo mi ostali pospani. No, zaslužili smo tri boda', kazao je nakon velike pobjede trener Rijeke Željko Sopić te u svom stilu dodao:

'Naravno da, ako Hajduk ima tri loša rezultata to ne znači da nema kvalitetu. To su dobri, iskusni, prekaljeni igrači, nije lagano pobijediti utakmicu. Ljudi su ovo doživljavali kao Rudeš, kao da ćemo unaprijed upisati bodove.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Sad su Rijeka i Dinamo ostali praktički sami u borbi za titulu...

'Razmišljam samo o utakmici u Puli, davnih dana sam rekao da naj tko gleda previše unaprijed nisko pada. Dečkima dajem slobodno do srijede, onima muslimanske vjeroispovijesti je bajram tako da ne moraju doći na trening', kaže Sopić koji je za kraj otkrio kako je motivirao strijelca Marca Pašalića:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Stvarno smo puno razgovarali, rekao sam mu da nije realno da ga je tako dobro krenulo u početku sezone, a nije realno i da ne može zabiti tri-četiri mjeseca. Istina je negdje u sredini, drago mi je da se iz reprezentacije vratio sjajan i motiviran', zaključio je Sopić.

>> više statistike potražite OVDJE.