supersport hnl

Sergej Jakirović nakon pobjede poslao jasnu poruku Luki Modriću: Imalo bi smisla...

07.04.2024 u 19:57

Bionic
Reading

Dinamo je u 29. kolu SuperSport HNL-a rutinski pobijedio Istru 1961 4:1, a susret je prokomentirao strateg 'modrih' Sergej Jakirović

'Čestitao bi dečkima na dobroj utakmici, savršeno smo otvorili dvoboj. Trebali smo i nastavili tako, ali nismo bili strpljivi u izgradnji napada što je bio zahtjev. Oni su nam prijetili iz osvojenih lopti, primili smo gol iz tehničke pogreške, pa dali gasa i zabili za 2-1. Brzo smo u nastavku stavili utakmicu pod kontrolu, i oni su imali prilika, pokazali su da nas mogu ugroziti, ali zasluženo smo pobijedili', kazao je Jakirović te otkrio kakva je situacija s Pierre-Gabrielom koji se ozlijedio:

'Rekao je da nije ništa strašno. Osjetio je aduktor, sutra ide na pregled pa ćemo vidjeti.'

Dinamo je opet s dva napadača, ali bez desnog krila...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'To smo probali i dan prije Hajduka i momčad je jako dobro reagirala na to. Prenijeli smo im ideje kako bi to trebalo izgledati, ali mislim da je dobro. Trenirat ćemo taj sustav i dalje pa ćemo vidjeti kako ćemo protiv Gorice', otkriva Jakirović koji nije mogao ne prokomentirao mogući povratak Luke Modrića u Dinamo:

'Imalo bi smisla. Na Luki je sad, on odlučuje što će', jasno je kazao trener 'modrih'.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +12
29. kolo SuperSport HNL-a, Dinamo - Istra 1961 Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Trener Istre 1961 Paolo Tramezzani nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon poraza 4-1.

'Prvih 45 minuta smo bili u igri, izjednačili smo i onda smo primili gol za 2-1 u periodu naše najbolje igre. Pokušali smo nešto u drugom poluvremenu, ali bilo je jako teško kad smo primili treći gol', kazao je Tramezzani te zaključio:

'Mislim da napredujemo, moramo učiti iz grešaka i moramo nastaviti biti pozitivni da bismo se što bolje pripremili za Rijeku sljedećeg vikenda.'

>> više statistike portažite OVDJE.