rujevica, 19 sati

Evo gdje možete gledati derbi Rijeke i Dinama

08.04.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Već godinama nismo imali ovako uzbudljivo domaće nogometno prvenstvo. A danas, vjeruju na Kvarneru, od 19 sati 'pred nosom' imaju priliku gledati utakmicu desetljeća. Svi oni koji pak neće moći na stadion, dvoboj mogu gledati na Arenasportu 3

Ovog vikenda na rasporedu je 27. kolo MAXtv Prve lige, u kojem će sve oči ljubitelja nogometa u Hrvatskoj biti usmjerene prema Rujevici i derbiju Rijeke i Dinama (19 sati, Arenasport 3).

Rijeka uoči ovog kola ima četiri boda prednosti pred zagrebačkim sastavom te ako pobijedi, vjeruju mnogi, prvenstvo bi devet kola prije kraja praktički bilo riješeno, a Dinamov niz od 11 uzastopnih naslova hrvatskog prvaka bio bi prekinut.

>> Kad ovo kaže bivši igrač Rijeke i Dinama, onda je sve jasno!

I zato nije ni čudo da će stadion na Rujevici biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer u Rijeci vjeruju da Kekova momčad ima snage i znanja zaustaviti 'modre'. A podatak da su ulaznice rasprodane u roku par sati, jasno govori kakav optimizam se širi Kvarnerom.

Dinamo, pak, posljednjih tjedana igra u sve boljoj formi, Petev je uspio uigrati Sammira s ostatkom momčadi, a na raspolaganju ima i motiviranog Soudanija i jasno je da i gosti iz Zagreba vide mogućnost pobjede, odnosno apsolutnog povratka u borbu za naslov prvaka.

Zato se na Rujevici s pravom nadamo velikom derbiju, u kojem će - nadamo se - izostati sudački previdi i koji će donijeti radost boljem.

Ako želite gledati derbi, a za Rujevicu nemate ulaznicu, nudimo rješenje.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.