DOLAZI CEDEVITA

'Želimo se pobjedom odužiti navijačima Cibone'

19.04.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Jasmin Repeša, trener Cibone, smireniji i opušteniji nego ikad priprema svoje igrače za derbi protiv Cedevite koji se u petak u 19 sati igra u Draženovu domu

U prvih devet kola Cibona je upisala isto toliko pobjeda, što daje posebnu draž utakmici protiv Cedevite.

'Definitivno se slažem s tim da je ova utakmica izrasla u pravi zagrebački derbi. Želimo da svi uživaju u košarci i kako bi stari Pape (legendarni sudac Zoran Grbac, op.a.) kazao – neka pobijedi košarka', kazao je Repeša.

Centar cibosa Goran Suton mišljenja je da će odlučiti sitnice te, naravno, obrana.
'Ovo nam je četvrta utakmica ove sezone protiv Cedevite i poznajemo je jako dobro. Onaj tko bude igrao bolju obranu dobit će utakmicu. Mislim da će odlučivati detalji u igri', kazao je 26-godišnji Suton, koji u posljednje vrijeme pokazuje ogroman napredak.

Bivši košarkaš Zadra Pavle Marčinković, koji se predanim radom na treninzima i dobrim utakmicama izborio za sve veću minutažu, poslao je poruku navijačima:
'Nadam se da nam prošli poraz od Cedevite u produžetku, u našoj dvorani, navijači nisu zamjerili. Tada smo razočarali navijače, ali sada im se želimo odužiti za to', rekao je Marčinković.

Repeša je još dodao nekoliko riječi o Cedeviti, momčadi koju silno respektira.
'To je momčad napravljena za velike stvari, a u utakmicama koje su joj bile važne bila je jako dobra, kao što je recimo finale Kupa. To je ozbiljna momčad koja raste, koja ima velik budžet i imamo veliki respekt prema njoj', dodao je Repeša, koji ima veliku želju da momčad odigra slično kao u prošlom kolu u Šibeniku, gdje svih 40 minuta nije bilo tzv. propadanja u igri.

Ulaznice se na blagajni Cibone mogu naći već od 10 kuna, a tportal.hr i ovaj put vodi 10 čitatelja na utakmicu.