korizma i bodovi

Zekić briljirao na pressici nakon poraza od Hajduka: Parkirale su ovdje i malo bolje momčadi autobus

19.03.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić unio je dosta duha na press konferenciji nakon utakmice 26. kola SuperSport HNL-a Hajduk - Slaven Belupu u kojoj su Splićani slavili 1-0

'Imali smo namjeru biti opasniji prema naprijed, ali nismo uspjeli. Utakmicu je bilo jako teško gledati. Nemam što prigovoriti svojim igračima po pitanju pristupa, ali prema naprijed u nekim trenucima bilo je to nedostojno prvoligaškog nogometa', rekao je Zekić kojeg je dočekalo pitanje je li netko trebao pokrivati strijelca jedinog gola za Hajduk Mikanovića čija je bomba riješila pitanje pobjednika.

'Prošle godine sam sa zamjenama pogađao, ispadao sam pametan, a sada je drukčije. Prije pogotka sam izvadio krilnog igrača. Mi smo se u korizmi odrekli i golova i bodova, ali hvala Bogu da korizma traje još kratko, našalio se strateg Koprivničana.

  • +45
SuperSport HNL: Hajduk - Slaven Belupo, 18.3.2023. Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

Dočekalo ga je pitanje, točnije zaključak da je na trenutke izgledalo kao da njegova momčad igra s petoricom igrača u zadnjoj liniji i petoricom u vezi.

'Ako jest, nije to tako bilo planirano ni dogovoreno. Ako budete zaista u pravu onda stvarno mogu sam sebe objesiti. Nekada ispadne tako. Parkirale su ovdje i malo bolje momčadi autobus', rekao je Zekić.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Novinare je zanimala i njegova najava kup susreta istih momčadi.

'Ne znam u kakvom će stanju Hajduk biti tog 12. travnja., ali mogu razmišljati da mi budemo bolji. Pokazali smo nemalo puta da možemo biti opasni. Morat ćemo pokazati više prema naprijed. I ja i trener Hajduka Leko radimo trenutno ono što je najbolje za naše momčadi. Igra se u Koprivnici gdje ima puno navijača Hajduka.'

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.