LIVERPOOLOVA NADA

Zdravko Mamić želio dovesti bivšeg zvezdaša; njegov menadžer mu se narugao

14.03.2017 u 16:22

Bionic
Reading

Iako je Dinamov savjetnik Zdravko Mamić na papiru trebao biti daleko od Dinama, njegov utjecaj itekako je važan u maksimirskom klubu. Doduše, od prije nekoliko dana ta sudska odluka o zabrani kontakta s čelnicima kluba je ukinuta, pa sada Mamić i otvoreno priča koje je igrače želio dovesti u 'modru' svlačionicu

'Htio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola. On je bivši igrač Zvezde', rekao je Zdravko Mamić za Blicsport.

Ovaj 20-godišnji Srbin među 'redse' stigao je u siječnju, a sada je član Liverpoolove U-23 momčadi. U zimi ga je na posudbu želio i Betis, međutim Grujić je na inzistiranje Liverpoolovih stručnjaka ostao na otoku.

'Izuzetno poštujem gospodina Mamića i sve što je napravio s Dinamom. Njegov klub stvara ozbiljne igrače, stalno igra u Uefinim natjecanjima. Ali Grujić u ovom trenutku nije realna opcija za hrvatskog prvaka. Postoji nekoliko razloga, a najvažniji je sportski. Na Marka u Liverpoolu ozbiljno računaju. Zimus nisu željeli ni čuti ništa vezano uz posudbu, jer je on njihov veliki projekt. Jako su strpljivi. Dakle, poštujem Mamića, ali na kraju se mogu i našaliti. Kao mladić maštao sam o Sophiji Loren, pa tako i Zdravko smije maštati o Grujiću. Na maštanju je sve počelo, na maštanju će se i završiti', izjavio je Grujićev menadžer Zoran Stojadinović za MOZZART Sport.

Spomenuti Živković pak nosi dres Benfice, i to prilično često. Nakon privikavanja na portugalski nogomet, od siječnja je u kontinuitetu te je odigrao već deset dvoboja među 'orlovima'.