susret u turskoj

Zdravko Mamić s velikim simpatijama govorio o Crvenoj zvezdi

30.01.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić s prvom je ekipom na pripremama u turskom Beleku, u kojem se 'modri' uigravaju za proljetni dio sezone u Hrvatski Telekom Prvoj ligi

Vodeća momčad Hrvatski Telekom Prve lige priprema se u Turskoj za skori početak drugog dijela sezone.

  • +15
Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, Dinamo - Inter Zaprešić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uz momčad je i Zdravko Mamić, savjetnik kluba, koji se u Turskoj družio sa srpskim novinarima nakon što je odgledao utakmicu Crvene zvezde.

Kako prenosi Kurir, Mamić je izjavio da žali što nikad nije zaživjela regionalna liga na prostoru bivše Jugoslavije.

'Među prvima sam bio za tu ligu. Ali ne vrijedi... Pokušali su neki moji prijatelji ovdje u Antaliji organizirati Turnir velike četvorke (op.a. Dinama, Hajduka, Crvene zvezde i Partizana). Nažalost, ni to nismo uspjeli', rekao je Mamić.

Potom je, prema pisanju istog izvora, uzeo popis igrača i u šali rekao:

'Jesu li tu ona dvojica koje treba pogledati?'

Raspitivao se i za čelnike Zvezde, a onda se naklonio bivšem europskom prvaku te najavio dolazak u Beograd na utakmicu šesnaestine finala Europske lige između Zvezde i moskovskog CSKA.

'Dolazim sigurno u Beograd 13. veljače. Crvena zvezda ima odličnu sezonu, igraju proljeće u Europi. Ne treba imati komplekse od bilo koga jer su bili prvaci Europe i svijeta. To nitko s ovih prostora neće ponoviti. Drago mi je što se Zvezda vraća tamo gdje joj je mjesto. Kad god klubovi s naših prostora ostvaruju dobre rezultate, ja se osjećam dobro. Nemam problem to i reći.'

Na pitanje je li koji nogometaš Zvezde pogodan za Dinamo, Mamić se zamislio i odgovorio:

'Ne znam tko je sada bolji! Mrtva trka. Dobra je Zvezda!'