U GUINNESSOVOJ KNJIZI

Zbog ovog senzacionalnog uspjeha cijeli će svijet čuti na NK Dračice

08.11.2016 u 17:11

Bionic
Reading

Nevjerojatan nogometni uspjeh ostvario je igrač malenog NK Dračice iz Đakova, kluba koji se natječe u ligi NS Đakovo

Naime, igrač ovog kluba Stjepan Lucijanić u pet je utakmica zaredom zabio hat-trick. Doduše, njegovo je ostvarenje još veće jer u tih je pet utakmica zabio čak 20 golova.

Lucijanić je svojom nevjerojatnom lakoćom postizanja golova neoborio i Guinnessov rekord. U knjizi rekorda piše da je dosadašnji rekorder Japanac Masashi Nakayama koji je 1998. godine nastupajući za Jubilo Iwatu hat-trick postigao u četiri utakmice u nizu.

U psoljednjoj utakmici, protiv Zrinskog, kojeg su Dračice dobile sa 10:0, Lucijanić je zabio četiri gola. Ali već sljedeće jutro bio je na poslu, u Osječkoj pivovari, na radnome mjestu u Đakovu.

'Svi su na poslu pročitali za Guinnessa i sad čestitke ne prestaju. Inače, radim do 16 ili 17 sati, a onda trčim na trening u 18 sati. Nije naporno, u ovom rangu natjecanja trenira se dvaput ili triput tjedno - kaže Lucijanić, koji je suigrače nakon ulaska u Guinnesovu knjigu rekorda počastio gajbom piva. Da dečki ne pretjeraju u slavlju. Šteta što je sad završila polusezona, u odličnoj sam formi i tko zna bih li i na idućoj utakmici zabio opet tri gola. A ništa, moram sad čekati proljeće', rekao je Lucijanić, a prenosi 24 sata.

'Ne bi bilo loše do kraja prvenstva zabiti 50, time bi debelo premašio svoj rekord'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE