allegri smiruje strasti

Zbog Mandžukića zavladala panika među Juventusovim navijačima

15.05.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač Juventusa Mario Mandžukić važan je kotačić Allegrijeva stroja. No u 80. minuti dvoboja protiv Rome dobio je jak udarac u leđa i bilo je upitno hoće li biti na raspolaganju u najvažnijim dvobojima sezone

Nogometaši Juventusa ulaze u nikad uzbudljiviji rasplet sezone jer na dohvat su im tri trofeja: talijansko prvenstvo, talijanski kup i Liga prvaka.

Prvu priliku da osiguraju naslov u Serie A imali su u nedjelju, ali su na stadionu Rome poraženi 3:1 i dva kola prije kraja prvenstva ostali su na četiri boda prednosti upravo pred Romom.

No osim što su prokockali prvu meč loptu, sve je navijače Juventusa zabrinulo zdravstveno stanje hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, koji je u završnici dvoboja igrao s bolovima u leđima zbog De Rossijeva udarca.

Ipak, tijekom ponedjeljka i Allegri i klub reagirali su izjavom da straha nema te da će Mandžukić biti na dispoziciji treneru već za utakmicu finala talijanskog kupa protiv Lazija, a koja se igra ove srijede na stadionu Olimpico.

S obzirom na to da Mandžukić hrabro ide u svakoj utakmici, ali i kakvu želju i borbenost iskazuje kad god je na terenu, sigurni smo da će - pa i ako ga bude boljelo - stisnuti zube i staviti se treneru na raspolaganje.