ŠUKER ČEKA RAČUN

Zbog 'ludog' navijača i pirotehnike UEFA već pripremila kaznu HNS-u!

13.06.2016 u 15:12

  • +24

EURO 2016: Hrvatska - Turska (Pariz)

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/John Sibley

Bionic
Reading

Ono čega su se čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveza pribojavali, dogodilo se drugi dan nakon pobjede nad Turskom (1:0) na Parku prinčeva, na otvaranju Eura

Naime, UEFA je objavila na svojim web-stranicama kako će Hrvatska biti kažnjena po dvije točke koje je uredno naveo UEFA-in delegat. Sada se samo čeka vidjeti o kojem je iznosu riječ:

Očekivano, kazna čeka i Tursku jer su i njihovi navijači zapalili baklju na tribinama Parka prinčeva.

Turski navijači (baklja)


U svakom slučaju, predsjednik HNS-a Davor Šuker, koliko god imao utjecaja u UEFA-i gdje je član Izvršnog odbora, ovu kaznu neće moći izbjeći, tako da će blagajna HNS-a po tko zna koji puta – biti olakšana.

Navodno je ludo hrabar navijač koji je u deliriju slavio gol s Modrićem i društvom priveden od strane francuske policije jer je, pored osiguranja, utrčao na travnjak i za njega je Euro - završen. Imao je 15 sekundi slave i čak je uspio poljubiti i zagrliti zbunjenog Modrića!

S obzirom na neke prijašnje kazne i prijetnje UEFA-e, ovaj potencijalni račun čini se kao tek blaga opomena. Sjetimo se samo kazni zbog rasističkih povika navijača ili famoznog kukastog križa na poljudskom travnjaku...