Pao je niz stepenice

Zbog bizarne nesreće velikan je ostao bez jedne od najvećih zvijezda uoči najvažnije utakmice godine

10.12.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Axel Witsel neće moći nastupiti u odlučujućem susretu Lige prvaka za Borussiju Dortmund u kojem dočekuju Slaviju iz Praga

Borussia Dortmund će u zadnjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka na svojem stadionu dočekati prašku Slaviju. Slavia je zadnja u skupini F sa samo dva osvojena boda, dok je Borussia na trećem mjestu sa sedam bodova, jednako koliko ima i drugi Inter koji u isto vrijeme igra s Barcelonom koja ima 11 bodova i sigurna je na prvom mjestu.

Borussiji je susret sa Slavijom u svakom slučaju biti ili ne biti, ali u njemu neće moći računati na sjajnog belgijskog veznjaka Axela Witsela koji je doživio bizarnu nezgodu. 30-godišnjak koji je u Dortmund stigao na ljeto 2018. godine iz Tianjina Tianhaija za 20 milijuna eura nesreću je doživio u svojem domu nakon klupske večere.

Witsel se vratio kući i otišao na kat svojeg doma kako bi pozdravio svoje dvije kćeri, a kada se vraćao na prizemlje pao je po stepenicama i slomio nos. Koliko je ozbiljna ozljeda govori i činjenica da ove godine neće više igrati, a morao je ići ina operaciju zbog teških ozljeda glave, nosa i vilice.

Propušta definitivno utakmicu sa Slavijom, a onda i najmanje tri utakmice u njemačkoj Bundesligi. Ove sezone je za Borussiju odigrao 21 utakmicu i zabio tri gola i tri asistencije.