UPRAVA POKUŠAVA KUPOVATI

Zaštitar krao po Hajdukovoj svlačionici

14.06.2011 u 20:38

Bionic
Reading

Splitska policija kazneno je prijavila 33-godišnjeg Deana P. iz Solina. Sumnjiče ga da je u ožujku i travnju 2011. kao zaštitar maratonskog ulaza nogometnog stadiona na Poljudu ukrao sedam mobitela iz svlačionice koju koriste juniori

Zaposlen je kao zaštitar u tvrtki Protector Rakela Security. Jedan ukradeni mobitel pronađen je kod njega, dok je druge prodao ili bacio. Na prodaji je uspio zaraditi tek nekoliko stotina kuna.

Krađa mobitela na Poljudu je dugo bila misterija, no odgovorni su odlučili šutjeti i ne izlaziti u javnost s informacijom kako ne bi remetili istragu policije. Ono što je sigurno je da su oružari i ostali zaposlenici dobili naputak da dobro paze tko se nepoznat mota oko svlačionica i po hodnicima Poljuda, no očito je da zaštitar nikome nije bio sumnjiv, vjerojatno jer su svi smatrali kako je on tu da štiti a ne da krade.

Uprava kluba trudi se dovesti braniča, a novi igrači koji su u ozbiljnijim kombinacijama su Zagrebov James i Danijel Stojanović, Hrvat koji je prošle dvije godine nastupao za portugalski Nacional.