nou camp se crveni

Zar je moguće da se ovakav propust dogodi klubu poput Barcelone? I još k tome, u europskoj utakmici

18.02.2022 u 18:05

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u četvrtak su, nakon 18 godina ponovno zaigrali u drugom razredu europskih klupskih natjecanja, odnosno u Europskoj ligi. Suparnik katalonskoj momčadi u prvoj utakmici play-offa za osminu finala bio je Napoli, a nakon remija 1:1 na Nou Campu, Talijani su i bliži prolasku u sljedeću rundu natjecanja

Napoli je u četvrtak potvrdio da Barcelona ove godine, nakon svih problema po pitanju financija, pa i odlazaka igrača, nije na razini na koju je navikla svoje navijače.

Napoli je na Nou Campu poveo golom Zielinskog u 29. minuti i s tom prednošću izdržao do 59. minute, kada je Ferran Torres pogodio s bijele točke i postavio konačnih 1:1.

Imao je Torres još nekoliko prigoda za postizanje golova, ali u tim situacijama nije bio dovoljno miran i precizan.

Međutim, da se o njemu priča i nakon utakmice 'pobrinuli' su se klupski djelatnici zaduženi za opremu.

Iako je Torres na početku utakmice istrčao u dresu s Barceloninim grbom i logom sponzora, tijekom poluvremena se presvukao, ali nije obraćao pozornost na te detalje, a kada su domaćini shvatili kakav im se gaf dogodio, već je bilo kasno. Jer Torres je cijelo drugo poluvrijeme igrao u dresu bez grba.

Španjolski AS dobio je potvrdu iz kluba da se radilo o slučajnom propustu, ali sigurni smo da oružari, odnosno ekonomi neće proći samo tako.