ZAHUKTAVA SE

Zaogrnuti zastavama navijači krenuli u JAR

08.06.2010 u 18:50

Bionic
Reading

Engleska reprezentacija oduvijek je imala veliku podršku navijača. Bez obzira gdje igrali, uvijek vjerna vojska navijača ih je podržavala. Tako će se i na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici Capellovi izabranici osjećati kao doma, jer je prva skupina najodanijih navijača već krenula na dalek put

Engleski navijači uvijek su pod povećalom. Desetljećima su bili na glasu kao divlja banda koja razbija i sije strah i trepet. S godinama postali su manje opasni, ali uvijek rado viđeni, jer ako ništa drugo, organizatori mogu biti zadovoljni budući da gdje god da dođu potroše brdo novca i popiju nevjerojatne količine piva.


Iako još ima nekoliko dana do početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, prvi engleski navijači već su krenuli na dalek put oboružani navijačkim rekvizitima i zastavama. S obzirom da je put do JAR-a skup, pretpostavlja se da bi ipak najozloglašeniji navijači mogli ostati doma, no zato oni koji dođu na poprište nogometnog spektakla moraju jako dobro paziti na svoje lisnice.