ZANIMLJIVO

Zagrebaši darovali navijačima sezonu po nula kuna!

20.09.2012 u 21:31

Bionic
Reading

Uprava rukometnog kluba Zagreb odlučila je da će svojim navijačima priuštiti cijelu sezonu - besplatno. sve utakmice Lige prvaka, SEHA-e i domaćeih natjecanja ljubitelji rukometa pohodit će za nula kuna

'Uprava kluba uspjela je sa sponzorima kluba dogovoriti akciju kako bi svi zainteresirani mogli besplatno posjetiti naše utakmice. Sponzori će otkupiti karte, a one će se dijeliti u prostorijama tvrtki pokrovitelja, kao i pred samom dvoranom. Svaka osoba moći će preuzeti najviše četiri ulaznice, a time za cilj imamo postići dva efekta. Riječ je o sportskom efektu jer se nadamo punoj podršci tribina, odnosno što većem broju naših navijača koji će nam kao i uvijek biti osmi igrač. Drugi efekt je, dakako, onaj socijalni, jer ćemo gledateljima omogućiti u ova teška vremena da uz minimalan trošak dolaze na rukometne utakmice', poručio je na konferenciji za medije direktor kluba Josip Guberina.

To zapravo znači da će svi navijači ovu sezonu uživati u vrhunskom rukometu po - nula kuna.

Pokrovitelj prve tri domaće utakmice biti će Croatia osiguranje. Riječ je o susretu SEHA lige protiv Vardara u subotu 22. rujna (dvorana II Doma sportova), te o susretim Lige prvaka protiv Pick Szegeda (29. rujna – Ledena dvorana Doma sportova), odnosno Barcelone (20. listopada – Arena Zagreb).

Za prvi susret protiv Vardara ulaznice će se dijeliti na blagajni Doma sportova u subotu 22. rujna od 16 sati. Što se tiče preostale dvije utakmice, tek treba dogovoriti vrijeme i mjesto podjele ulaznica.