ZABIO SE U OGRADU

Zadrov Amerikanac Travis doživio 'totalku' na autocesti A1!

12.02.2013 u 16:01

Bionic
Reading

Zadarski košarkaš, 29-godišnji Amerikanac Romeo Travis, doživio je u utorak na autocesti A1 nedaleko od odmorišta Nadin prometnu nesreću

Travis je iz Zadra vozio u smjeru Splita gdje obavlja terapije zbog problema s diskus hernijom i zbog koje je propustio nastup na završnici Kupa Krešimira Ćosića u Zagrebu. Nesreća se dogodila oko 9.20 sati.

Zbog neprilagođene brzine po mokrom i skliskom kolniku izgubio je kontrolu nad upravljačem i zabio se u zaštitnu ogradu. Automobil je totalno uništen, a Travis je iz njega čudom izašao bez ozljeda. Nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog izazivanja prometne nesreće izdan mu je prekršajni nalog i određena novčana kazna koju je platio na licu mjesta.

Kako doznajemo, košarkaš je prije polaska na put bio u dvorani na Višnjiku gdje se javio stručnom stožeru, a u pratnji policije i klupskog fizioterapeuta oko 11 sati sa Schanzovim ovratnikom stigao je na pregled na Odjel kirurgije Opće bolnice Zadar.

Travis se preko Twittera javio svojim prijateljima i navijačima te ih razveselio informacijom kako težih posljedica nesreće nema.