MANCHESTER CITY KUPUJE

Za Torresa i Gerrarda nude 140 milijuna funti

21.02.2010 u 11:07

Bionic
Reading

News of the World piše da će u ljetnom prijelaznom roku Manchester City ponuditi 140 milijuna funti Liverpoolu da im proda Fernanda Torresa i Stevena Gerrarda

Od trenutka kad je bogati šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan preuzeo Manchester City, postalo je jasno da je ovaj premijerligaš postao opasnost za sve klubove koji u svojim sastavima imaju najveće nogometne zvijezde. City ne žali novca i njegove ponude se sve teže odbijaju, pa su tako u tog premijerligaša stigle igračine poput Adebayora i Teveza.

Sada Manchester City cilja na dva najveća aduta Liverpoola veznjaka Stevena Gerrarda i napadača Fernanda Torresa za koje je spreman ponuditi 140 milijuna funti. I njihov dolazak sada više ne izgleda kao nemoguća misija.

Naime, Liverpool grca u dugovima i, ako ne izbori četvrto mjesto u prvenstvu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, mogao bi ostati bez velikih prihoda, pa bi tako bio prisiljen na rasprodaju najvećih zvijezda. S druge strane, Manchester City je najveći konkurent 'redsima' za tu četvrtu poziciju u Premiershipu, a ako je se i dokopa, tada bi dvojcu s Anfielda mogao ne samo ponuditi veliki ugovor (Torresu navodno 140 tisuća funti tjedno, a Španjolac sada ima 95), nego i igranje u najjačem nogometnom natjecanju - Ligi prvaka.