opet puni stupce

Za ovakve priče oko Ivana Rakitića kriva je jedino i isključivo Barcelona

27.04.2019 u 09:41

Bionic
Reading

Završnica sezone je pri kraju, a katalonski div Barcelona lovi tri velika trofeja - Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i španjolski Kup. Naravno, u toj momčadi koju vodi trener Valverde, veliku ulogu ima i naš Ivan Rakitić

Pred Barcelonom napeta je završnica sezone, u kojoj bi mogla osvojiti tri velika trofeja. No, dok se igrači trude na terenu, i čelnici kluba trude se u uredskim prostorijama, kako bi klub i sljedeće sezone bio snažan i spreman za najveće izazove.

Drugim riječima, rješavaju igračku križaljku. A hoće li u njoj mjesta biti za našeg Ivana Rakitića, još uvijek se ne zna ništa službeno.

Iako su iz kluba prije nekoliko mjeseci rekli da će hrvatskom veznjaku, čim bude dovoljno novca, biti ponuđen novi i unosniji ugovor, to se još nije dogodilo.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sličnu priču ponudili su i prije par dana, a tada je Josep Maria Bartomeu izjavio.

'Ivan ima ugovor i jako smo zadovoljni. Prošlo ljeto sam imao jedan razgovor s njime i rekao sam mu da ćemo u pogodnom trenutku moći razgovarati oko poboljšanja njegovog ugovora. Nismo razgovarali dosada zato što smo dosegnuli limit s plaćama za igrače pa nam nije lako. No, razgovarat će se s njime. On je neupitan igrač za ovu momčad. Iz godine u godinu igra sve bolje'.

Naravno, i Ivan Rakitić veselio bi se takvom raspletu, no dok god ne stavi potpis na ugovor, priče oko njegova transera imat će osnova. Jer ipak je riječ o sjajnom igraču, koji donosi mirnoću na terenu.

Novu epizodu oko mogućeg odlaska ove su subote objavili talijanski mediji. Jer navodno Miralem Pjanić odlazi iz Juventusa, a prvi izbor čelnika 'Stare dame' je baš Ivan Rakitić.

Jer kako pišu Talijani, Juventus bi mogao ponuditi traženih 50 milijuna eura, što bi vjerojatno smekšalo i trenera Valverdea i predsjednika Bartomeua.

Prema tome, dok Rakitić ne stavi potpis na ugovor, u ništa ne možemo biti sigurni. Iako je, sigurni smo, već i Rakitiću muka od svih silnih napisa.