konačna odluka

Za Kramarićem luduju velikani, ali uzalud: Ništa od transfera!

06.07.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama njemačkog Sport Bilda, za Andrejom Kramarićem interes pokazuju Tottenham i Liverpool, a od prije su se spominjali Bayern i Borussia Dortmund, no Hoffenheim ga nema namjere prodati...

Naš 26-godišnji napadač odradio je odličnu sezonu za mali njemački klub koji je iznenađujuće izborio plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka, što je najveći uspjeh u povijesti Hoffenheima.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kramarić je zabio 15 golova u Bundesligi, a u travnju je upravo njegov pogodak slomio Bayern u derbiju, zbog čega se pisalo o interesu Bavaraca za hrvatskog reprezentativca, a također i Borussije Dortmund koja se želi pojačati uoči nove sezone.

Dnevnik Sport Bild sada u cijelu priču uključuje i moćne klubove iz Premiershipa, Liverpoool i Tottenham koji pokazuju interes, no Hoffenheim nema nikakve namjere prodati svog napadača.

'Važnije nam je održati jaku momčad na okupu, nego zaraditi. Nećemo prodati Kramarića,' poručio je svima sportski direktor Alexander Rosen.

Sviđa li se takav scenarij Andreju ili ne zasad se ne zna, ali s Hoffenheimom mu se smiješi nastup u Ligi prvaka i sigurna minutaža, a baš to mu je potrebno da osigura nastup na SP-u u Rusiji sljedeće godine. Za veliki transfer ima vremena...