NIZ ZA PAMĆENJE

Xabi Alonso: Ne strahujemo od toga, jasno nam je da će u nekom trenutku doći

08.03.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Nevjerojatan niz bez poraza u aktualnoj sezoni nastavili su nogometaši Bayera iz Leverkusena i u prvom susretu osmine finala Europske lige premda su mu bili vrlo blizu na gostovanju u Azerbajdžanu

Tamošnji Qarabag je vodio 2-0, a potom i 2-1 do 92. minute kada je češki napadač Patrick Schick pogodio za konačnih 2-2. Bila je to 35. službena utakmica Bayera ove sezone bez poraza.

U Bundesligi, domaćem DFB Pokalu i u Europi Bayer je ove sezone ostvario 30 pobjeda i pet neodlučenih rezultata. Prije ovog remija Bayer je remizirao jedino protiv Bayerna, Stuttgarta, Borussije Dortmund i Borussije Moenchengladbach.

'Iskreno rečeno ne bojimo se tog poraza. Jasno nam je da će u nekom trenutku doći, ali mene više zanima kakva će biti reakcija mojih igrača kada se on uistinu dogodi', rekao je španjolski strateg Xabi Alonso koji Bayer vodi prema naslovu prvaka Bundeslige gdje njegova momčad ima deset bodova više od drugoplasiranog Bayerna.

'Najvažnije mi je u ovom trenutku da u momčadi vlada izuzetno dobro raspoloženje. Ja moram raditi na tome da momentum ostane jednak i kada se poraz dogodi', dodao je Xabi Alonso.