MOGLO JE BITI SVEGA

U Manchester Cityju su sretni što je Kylan Mbappe završio u Realu; evo i zašto!

08.03.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Manchester City nije uopće nezadovoljan što će Kylian Mbappe završiti u madridskom Realu, jer je engleskom prvaku prijetio jedan jako crni scenarij

Francuskom napadaču na kraju sezone ističe ugovor, a prema svim dostupnim informacijama, kao slobodan igrač, dakle bez odštete, potpisat će za Real. Navodno je inicijalni ugovor odavno složen i Mbappe će od sljedećih sezona zabijati za Kraljevski klub.

Dok je trajala saga oko Mbappea kao zainteresirani klubovi spominjali su se i engleski velikani Liverpool te Manchester City i United, ali u tome plesu milijuna pobijedio je španjolski div.

Takvim raspletom uopće nisu nezadovoljni u Manchester Cityju. Naime, Real je bio zainteresiran i za najveću zvijezdu 'građana' Erlinga Haalanda ukoliko ne uspije dovesti Mbappea pa sad u engleskom prvaku mogu odahnuti.

U Cityju su strahovali od najgoreg mogućeg scenarija, a to je da je Mbappe završio u nekom od engleskih rivala, a Haaland nakon toga pristupio Realu. Ovako je najbolji centarfor današnjice i dalje u Guardilovom moćnom stroju.