ŠPANJOLSKI MEDIJI

Wright pokvario Estudiantesovu večer

31.03.2011 u 11:18

Bionic
Reading

Košarka je popularna u Španjolskoj, pa je tako i utakmica između Estudiantesa i Cedevite dobila solidan prostor u tamošnjim medijima s obzirom da je na Final Four otišao hrvatski predstavnik

Marca piše da je Estudiantes pokušao učiniti sve da dostigne devet koševa zaostatka iz prve utakmice, ali da je nervoza učinila svoje. U tekstu stoji da je momčad koju vodi brat legendarnog Dražena Petrovića radila samo nekoliko stvari na utakmici, ali da je to bilo bez muke i vrlo učinkovito. Ističe se slaba 'trica' kod domaćina te zapažene role Cedevitinog igrača Wrighta, Drapera, Petrovića i Vukušića. Na kraju se zaključuje da to nije bila povijesna večer kakvu je očekivalo 14 tisuća navijača u dvorani.

AS donosi naslov kako je Wright ostavio Estudiantes bez Final Foura te da utakmica u Vistalegri nije imala sretan kraj za nestrpljivog domaćina. I tu se kao jedan od razloga poraza navodi loš vanjski šut, ali i loši trenerski potezi u završnici kada se oslonio na neiskusne igrače (Jaime Fernandez).