VJEROVALI ILI NE!

Wolfgang Stark se ispričao dortmundskoj Borussiji

09.12.2012 u 09:36

Bionic
Reading

'Pogledao sam snimku tog događaja i priznajem da sam gadno pogriješio. Takvo što se ne bi smjelo događati. Ljut sam na sebe', rekao je Stark i dodao: 'Ispričavam se svima u Borussiji. Nisam trebao svirati niti jedanaesterac, niti crveni karton. Žao mi je'

Wolfgang Stark, sudac subotnjega ogleda u Bundesligi između Borussije (D) i Wolfsburga (2-3) se ispričao svima u klubu iz Dortmunda zbog svoje katastrofalne odluke u 35. minuti.

Stark je potpuno utjecao na konačan rezultat jer je napravio niz grešaka u tom trenutku, u 35. minuti, kada je domaćin vodio 1-0. Prvo su on i pomoćnik propustili svirati očigledno zaleđe Wolfsburga u akciji koja je prethodila svemu.

U nastavku akcije je nešto ispred vratarske linije udarac zaustavio domaći igrač Schmelzer, prvenstveno koljenom, a pomalo i rukom koja ga je slučajno udarila dok je bila uz tijelo. No, Stark je odlučio svirati i jedanaesterac, ali što je još užasnije - crveni karton Schmelzeru.

'Pogledao sam snimku tog događaja i priznajem da sam gadno pogriješio. Takvo što se ne bi smjelo događati. Ljut sam na sebe', rekao je Stark i dodao:

'Ispričavam se svima u Borussiji. Nisam trebao svirati niti jedanaesterac, niti crveni karton. Žao mi je'.