sve je već bilo dogovoreno

Wenger otkrio detalj o kojem se nikad nije pričalo; da mu je to uspjelo...

17.05.2018 u 20:03

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućih rezultata u Premiershipu ove sezone Arsene Wenger odlučio je napustiti klupu Arsenala na kojoj je bio pune 22 godine...

Prošle nedjelje, na gostujućem okršaju protiv Huddersfielda, Arsene Wenger zadnji je put sjedio na klupi Arsenala.

Imao je veliku prigodu u oproštajnoj sezoni Arsenalu donijeti trofej, međutim 'topnici' su posustali u polufinalu Europeke lige od Atletica te je tako Wenger još jednu sezonu okončao praznih ruku.

  • +8
Arsene Wenger - legendarni trener Arsenala Izvor: Profimedia / Autor: Simon Moore / Focus Images

Wenger je tijekom 22 godine s Arsenalom triput osvojio Premiership i čak sedam puta FA Cup. Ostat će u sjećanju sezona 2003./04. koju je sa svojom momčadi završio bez ijednog poraza u engleskom prvenstvu. U Ligi prvaka jednom je s 'topnicima' došao do finala, kada je izgubio od Barcelone 2006. godine.

Međutim, tko zna kako bi njegova era završila da je uspio u svojem naumu. Iako o tome nikad nije pričao, sada je otkrio kojeg je igrača iz lisabonskog Sportinga doveo na pregovore.

'Cristiano Ronaldo došao je s majkom k nama, na pregovore, i bili smo veoma blizu dogovora. Onda se u priču upleo Manchester United, u kojem je tada kao pomoćnik radio Carlos Queiroz. United je igrao protiv Sportinga, a Ronaldo je u toj utakmici bio sjajan. Već smo se dogovorili, ponudili smo mu 4.5 milijuna funti i još smo bili u igri… Ipak, tada se pojavio Manchester United s ponudom od 12 milijuna funti, a u to vrijeme mi taj novac nismo imali', pojasnio je Wenger.

  • +10
Premier liga, Arsenal - Burnley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia