teniske aktualnosti

Wawrinka otkrio što zaista misli o Đokoviću i odluci da se ne cijepi, a dotakao se i Nadala: Njega ne možete uspoređivati…

07.03.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Legendarni švicarski tenisač Stanislas Wawrinka uvijek je zanimljiv sugovornika

Tako je nedavno 36-godišnji Stanislas Wawrinka podijelio svoja razmišljanja o situaciji u kojoj se u Australiji – iz koje je deportiran - našao Novak Đoković, a dotakao se i Rafaela Nadala koji je osvojio Australian Open.

'Kao i svi drugi koji se ne žele cijepiti, Novak je pokušao pronaći rješenje kako bi se nastavio baviti svojim poslom. Sve što se događalo u Australiji ga je teško pogodilo, ali on je veliki pobjednik i uvijek je znao savladavati teške prepreke. Vratit će se još jači!', kazao je nekadašnji treći tenisač svijeta Wawrinka.

Dotakao se Wawrinka i Španjolca Rafaela Nadala koji je u siječnju osvojio Australian Open čime se upisao u povijest tenisa kao rekorder s 21. Grand Slam naslovom čime se odvojio od Federera i Đokovića koji su ostali na 20.

'Iskreno, Rafu ne možete uspoređivati s niti jednim drugim igračem. Njemu je gotovo postalo normalno da tijekom karijere ima stanku od nekoliko mjeseci i da ga nema na Touru i onda se upije vratiti u vrh. Eto, sada je to napravio još jednom i to u 35. godini života! Igrati s toliko godina na tako visokoj razini je nešto posebno', dodao je Wawrinka.