BURNO U KOPRIVNICI

Vulić bijesan zbog suđenja, Čačić mu spustio sa stilom!

08.05.2015 u 20:47

Bionic
Reading

Nakon poraza od Slaven Belupa trener Splita Zoran Vulić zaključio je kako nije pobijedila bolja momčad te nije zadovoljan suđenjem, dok je Ante Čačić na to brzo našao spreman odgovor...

Slaven je u Koprivnici minimalno svladao Split, u utakmici u kojoj su gosti promašili dosta izglednih prilika, a dogodila se i jedna kontroverzna situacija. Naime, u 76. minuti Rog je pao u kaznenom prostoru, a sudac Batinić dosudio kazneni udarac.

Igrači Slavena su ga okružili, publika protestirala, a nakon savjetovanja s pomoćnikom, poništio je glavni arbitar svoju odluku i tako razbjesnio gostujućeg trenera.

'Nezasluženo smo izgubili. Kumovale su tome neke odluke, ali to je naš nogomet i moramo to gledati kako smo gledali dosada i ići samo naprijed. Sudac je sudio jedanaesterac, ne znam što je promijenilo njegovu odluku. Nije mi drago kad se nekakve čudne stvari događaju,' izjavio je vidno uznemireni Zoran Vulić pa nezadovoljno dodao:

'Na terenu nije pobijedila bolja momčad, ali čestitam Slavenu na pobjedi i to je to.'

Ante Čačić priznaje da je njegova ekipa imala sreće u ovom susretu, ali nije mu dobro sjelo obezvrijeđivanje trijumfa od strane suparničkog trenera.

'Ja nisam bio blizu, a kolega Vulić je bio još dalje. Ali ono što sam sad čuo da je Rog rekao da nije bio prekršaj. Ako je on to rekao, onda je puno ispred svog učitelja,' spustio je trener Slavena Zoranu Vuliću i to sa stilom.