BIJELI SU SPREMNI

Vučević: Najviše očekujem od Anasa Sharbinija

25.02.2011 u 11:47

Bionic
Reading

Trener Hajduka Goran Vučević u proljetni dio sezone će ući s vrlo mladim kadrom, ali i s velikim bodovnim zaostatkom za Dinamom. Svjestan te situacije, napomenuo je da najviše očekuje od Anasa Sharbinija i Tomasova

Nastavak sezone, prema tvrdnji trenera Hajduka Gorana Vučevića, njegova momčad dočekuje potpuno spremna i riješena da zakomplicira Dinamu put do naslova prvaka.

'Dinamova prednost je velika, rekao bih ogromna i treba u svemu biti realan. Mi bismo morali pobijediti u svih 12 utakmica i još čekati da Dinamo izgubi dvije. No idemo utakmicu po utakmicu, ako pobijedimo u prve tri, idemo u Maksimir, a ako i tamo bude sve dobro, onda će se sve zakuhati. Ali ponavljam, treba biti realan jer ne ovisimo samo o sebi', kaže trener Hajduka, svjestan da na raspolaganju ima vrlo mladu momčad.

'Tijekom priprema su bili ozlijeđeni nešto stariji igrači poput Andrića, Vejića i Brkljače, no sad su, na svu sreću, dobro i očekujem da se brzo vrate i pomognu mlađima. Bez iskusnih igrača nismo dovoljno kvalitetni, i oni moraju dati svoj doprinos. Siguran sam da će tijekom prvenstva, kad skupe malo iskustva, netko od mladih iskočiti, no na početku najviše očekujem od ovih najstarijih te nositelja igre poput Anasa Sharbinija i Tomasova', zaključuje Vučević.

Što se tiče Intera, Vučević je kazao:

'Bez obzira što smo u Zaprešiću pobijedili 5:0, Inter je momčad vrijedna respekta. Kraj prvenstva dočekali su u dobroj formi, imaju pet utakmica bez poraza, uvijek nas znaju iznenaditi u Splitu. Ne manje važno - na klupi imaju iskusnog lisca Iliju Lončarevića i sigurno je da nas očekuje težak zadatak. Isto tako, ne bježim od odgovornosti, znam da smo u toj utakmici favoriti i to ćemo morati dokazati na terenu', završio je trener splitske momčadi.