U AKCIJI I RAKITIĆ

Vrsaljku velika prilika u Ligi prvaka, evo gdje gledati utakmicu!

23.11.2016 u 16:16

Bionic
Reading

Ove srijede na rasporedu je još osam utakmica 5. kola nogometne Lige prvaka, u kojima će Simeone dati priliku Šimi Vrsaljku protiv PSV-a, dok će Barcelona nakon blamaže protiv Malage pokušati izbjeći nešto slično u dvoboju sa Celticom...

Elitno klupsko nogometno natjecanje nastavlja se utakmicama skupina od A do D ove srijede, a pred nama je nekoliko vrlo zanimljivih okršaja u kojima će sudjelovati i hrvatski reprezentativci.

Gdje gledati utakmice Lige prvaka:

Arenasport 1: Ludogorec - Basel (20:45)
Arenasport 3: Bešiktaš - Benfica (18:45)
Arenasport 3: Atletico - PSV (20:45)
Arenasport 4: Rostov - Bayern (18:00)
Arenasport 4: Celtic - Barcelona (20:45)
Arenasport 5: Borussia M. - ManCity (20:45)
Arenasport 6: Napoli - Dinamo K. (20:45)

Priliku će konačno dobiti Šime Vrsaljko kojeg će Diego Simeone iskušati na Calderonu protiv nizozemskog PSV-a. Atletico je već ranije osigurao prolazak u osminu finala, ali vodi mrtvu trku s Bayernom za prvo mjesto i mora pobijediti kako bi u slučaju kiksa Bavaraca u Rostovu osigurao bolju startnu poziciju za nokaut fazu natjecanja.

U skupini C sličnu bitku vode Barcelona i Manchester City, a Ivan Rakitić i suigrači ove srijede gostuju kod Celtica kojem su utrpali sedam komada na Camp Nouu, no ovaj put bi mogla biti druga priča. Očekuje se puno neizvjesnija utakmica u kojoj Barca nema pravo na novu blamažu kakva se dogodila ove subote protiv Malage, jer Manchester City ju trijumfom protiv Borussije M'gladbach može preskočiti na ljestvici.

U skupini B gotovo otpisani Dinamo Kijev našeg Domagoja Vide pokušat će popraviti dojam u gostima kod Napolija, no Talijani su ti kojima trebaju bodovi kako bi osigurali prolazak dalje. U drugom susretu očekuje se izjednačena bitka Benfice i Bešiktaša u kojoj pobjednik vrlo vjerojatno ide u osminu finala.

U grupi A sve je jasno: u derbiju Arsenal i PSG u Londonu odlučuju o prvom mjestu, dok Ludogorec i Basel igraju za mjesto u Europskoj ligi.

Utakmice počinju u 20:45, osim Rostova i Bayerna koji startaju u 18 sati, dok Bešiktaš i Benfica igraju u 18:45.