RAZOČARAN I TUŽAN

Vrsaljko: To nisu navijači hrvatske reprezentacije

Bionic
Reading

Iako je Hrvatska remijem 2:2 protiv Češke osigurala prolazak skupine, odnosno plasman u osminu finala, te imala razloga za slavlje, iz svlačionica sa stadiona u St. Etienneu igrači su izlazili pognutih glava

Hrvatska je igrala dobro, imala vodstvo 2:1 i onda se u 85. minuti dogodio sramotan ispad skupine huligana, koji su uspjeli u svojoj namjeri - bakljama prekinuti utakmicu.

Taj trenutak očito je dekoncentrirao naše igrače, koji su potom, nakon što je sudac Clattenburg dao dopuštenje da se utakmica nastavi, i primili pogodak za konačnih 2:2.

Sve je to vrlo razočaralo reprezentativce.

'Nažalost, radi toga što se dogodilo možemo se samo sramiti. To nisu hrvatski navijači, to nisu navijači reprezentacije. To je grupica ljudi koja već godinama stvara probleme i mislim da bismo jednom napokon trebali prestati pričati o njima, kako više ne bi imali na važnosti', rekao je u razgovoru za tportal.hr Šime Vrsaljko.

Naravno, nakon takvog završetka pričati o utakmici nije imalo previše smisla. Iako, igra naših bila je posve drugačija od takvog ružnog raspleta.

'Odigrali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme, bili smo i bliži pobjedi. No desile su nam se dvije greške zbog kojih smo primili dva gola. I onda smo u završnici na kraju i strepili za pobjedu.'

Vidjelo se na Vrsaljkovu licu da mu nije baš ni do čega, pa ga ni upit o finalizaciji transfera u Atletico nije baš razveselio.

'Sve što sam imao reći na tu temu, već sam rekao. Dakle, nema ništa novog, odnosno još nema službene potvrde transfera', poručio je Vrsaljko.