WAWRINKA KAPITULIRAO

Vrijeđao je njega i našu Donnu Vekić, a sada igraju zajedno!

17.12.2015 u 15:23

Bionic
Reading

Teniska sezona, ona službena, već je neko vrijeme okončana, ali tenisači se ipak zabavljaju i usput zarađuju. No da nekima ispod časti nije igrati ni s onima koji su ih žestoko uvrijedili, potvrđuje najnoviji slučaj

Naime, u revijalnom izdanju teniske međunarodne lige (IPTL) za istu će ekipu, OUE Singapore Slammers, igrati Švicarac Stanislas Wawrinka i Australac Nick Kyrgios.

Njih su dvojica u središtu velikog skandala bili u kolovozu ove godine, kada je Kyrgios rekao švicarskom tenisaču kako mu je Thanasi Kokkinakis spavao s (u to vrijeme novom) djevojkom, a riječ je o našoj Osječanki Donni Vekić

'Ono što se dogodilo, dogodilo se i mislim da imamo jedan zajednički cilj. On je sjajan igrač i bit će prvi igrač ekipe, a ja ću se truditi najviše što mogu, bio na terenu ili ne, da ga zagrijem ili što već treba. Mislim da svi želimo pobijediti i nadam se da ćemo čitavu tu zbrku ostaviti sa strane kako bismo došli do ukupnog slavlja', rekao je Kyrgios.

Udruženje teniskih profesionalaca izreklo je australskom tenisaču Nicku Kyrgiosu uvjetnu četverotjednu suspenziju i novčanu kaznu od 25.000 dolara zbog uvredljive rečenice upućene Stanu Wawrinki tijekom njihova dvoboja na turniru u Montrealu 12. kolovoza.