TENISKA LEGENDA

Vratio se velikom pobjedom, naletio na Đokovića pa otkazao Ženevu: Ne može se zaliječiti...

14.05.2022 u 16:53

Bionic
Reading

Švicarski tenisač Stan Wawrinka otkazao je nastup na turniru u Ženevi sljedećeg tjedna zbog ozljede stopala koju ne može zaliječiti, a u Ženevi se na teren vraća Rus Danil Medvjedev nakon operacije kile

Trostruki osvajač pobjednik grand slam turnira 37-godišnji Wawrinka došao je do svoje prve pobjede u 15 mjeseci u ponedjeljak u Rimu i to nakon što je bio prisiljen propustiti veći dio sezone 2021. zbog ozljede stopala koja je zahtijevala dvije operacije.

U osmini finala je naletio na raspoloženog Đokovića. Potom je Wawrinka, trenutačno 361. na ATP ljestvici, je dobio posebnu pozivnicu da igra u Ženevi pred svojom publikom, ali morao je odustati. Turnir u Ženevi se održava tjedan dana prije početka Roland Garrosa.

"To je veliko razočaranje jer smo u Švicarskoj. Dvaput je osvojio ovaj turnir. Nažalost, ozlijeđen je. To se događa", rekao je direktor turnira u Ženevi Thierry Grin.

U Ženevi se na teren vraća drugi igrač svijeta Medvjedev koji je prošli mjesec bio lakše operiran zbog problema s kilom.