NAGRADNJAČA

Vodimo vas utakmicu Dinamo-Slaven Belupo

25.04.2013 u 10:27

Bionic
Reading

Dinamo je pobjedom u Vinkovcima matematički osigurao osmi uzastopni te ukupno 15. naslov u Hrvatskoj. Novi/stari prvaci u subotu, 27. travnja od 19 sati na Maksimiru sa Slaven Belupom igraju utakmicu 29. kola MAXtv Prve lige te zaslužuju da ih dođete pozdraviti pljeskom.

Protivnik Jurčićevoj momčadi će biti Slaven Belupo koji predvođen legendom hrvatskog nogometa Davorom Vugrinecom sigurno na proslavu ne planira doći tek kao svjećica na torti. Farmaceuti su u prošlome kolu remijem protiv Hajduka pomogli Modrima i osigurali im naslov, no već u ovome imaju potpuno drugačije planove.

Osim slavljeničke utakmice zbog novog naslova prvaka Modri u subotu imaju još jedan razlog za slavlje: 102. rođendan kluba! Dinamo će, kao sljedbenik Građanskog, u petak proslaviti sto i drugi rođendan, a povodom istoga će u subotu u poluvremenu utakmice glavni tehnički sponzor Modrih, Puma, organizirati nagradnu igru.

U svakom slučaju, puno je razloga provesti subotnju večer na Maksimiru i uživo doći pogledati uvjerljivo najbolju nogometnu momčad u Hrvatskoj.

Tportal.hr i ovoga puta poklanja svojim čitateljima ulaznice za utakmicu!

Po dvije ulaznice za tribinu zapad osvojili su:

Nikolina Kruk
Antonio Čikeš
Davor Doronjga
Nikola Eman
Helena Gluhak
Ivan Huđek
Jasna Andrišević Bittner
Veronika Šekoranja

Po dvije ulaznice za tribinu istok osvojili su:

Jure Alpeza
Davorka Foit
Željko Lovrić
Davor Vedriš
Alen Andrić
Mato Bašić

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, danas od 17 sati uz predočenje osobne iskaznice.