ŠPANJOLCI SE RASPISALI

Visoke prepreke za Ćorićev transfer u madridski Real

27.12.2015 u 21:41

Bionic
Reading

Izaslanici madridskog Reala pokušavaju osigurati usluge mladog Dinamovog veznjaka Ante Ćorića, no svjesni su da čak niti magnetska privlačnost kraljevskog kluba neće biti dovoljna za ovaj posao

Madridski AS piše kako će Realovo nastojanje da u klub dovede i trećeg hrvatskog veznjaka vjerojatno biti uzaludno.

Bogataši iz Madrida još nisu poslali službenu ponudu za igrača kojega se provjenjuje na 10 milijuna eura, a čini se da im problem radi i 'puno gladnih usta'.

'Dovođenje Ćorića neće biti lako jer 50 posto prava na igrača zadržava obitelj Mamić. Najutjecajniji u obitelji Zdravko ima problema sa zakonom, a u pritvoru su mu nedavno bili i sin Mario i brat Zoran. Ti pravni problemi mogli bi dodatno otežati ovaj posao,' piše AS i upoznaje svoje čitatelje s hrvatskom nogometnom zbiljom.

Ono što nisu napisali jest da niti obitelj Ćorić nije pretjerano šarmirana mirisom Reala. On je definitivno teško odoljiv, ali realnije im je karijeru tinejdžera nastaviti graditi u Portu koji ima vrlo ozbiljne namjere s Antom u bližoj budućnosti. U Realu im je, prilično je jasno, sudbina probijanje kroz posudbe na klubovima koji bi mu odabrali novi poslodavci.