monaco popustio

Više nema prepreka za još jedan nevjerojatan transfer

24.08.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Početkom kolovoza ostvaren je najveći transfer u povijesti nogometa, kada je PSG isplatio Barceloni vrtoglava 222 milijuna eura za Neymara

Francuski nogometaš, 18-godišnji Kylian Mbappe, trenutno napadač Monaca, uskoro bi mogao postati vlasnik još jednog nevjerojatnog transfera.

  • +5
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: ERIC GAILLARD

Naime već se mjesecima pisalo kako ga želi Real, potom i PSG. No dosad su u Monacu odbijali ponude za svog wunderkinda, koji je prvi nastup u seniorskoj momčadi Monaca upisao 2. prosinca 2015. godine te postao najmlađi igrač u povijesti kluba.

Zabljesnuo je prošle sezone, kada je u 29 prvenstvenih utakmica zabio 15 golova, odnosno upisao šest golova u Ligi prvaka, njih pet u francuskim kupovima te bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova francuskog prvaka.

  • +13
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Naravno, odmah je privukao pozornost velikana, a kako piše La Parisien, sada su i u Monacu odlučili pristati na prodaju.

Nakon što je Mbappe sve dogovorio s PSG-om, Le Parisien je objavio da je postignut načelni dogovor između klubova i da je pitanje dana kada će se transfer službeno potvrditi.

Navodno će Monaco na ime odštete dobiti 150 milijuna eura, uz dodatne bonuse, čime će Mbappe postati drugi najskuplji nogometaš svih vremena.

Ukoliko se realizira pisanje francuskih medija, bio bi to konačni kraj nadanjima Reala da će svoju napadačku liniju pojačati ovim sjajnim mladim igračem.

A možemo misliti kakva će to biti radost u Parizu kada budu gledali PSG i napadački trojac Mbappe - Neymar - Cavani.