ZA DVOJICU 400 MILIJUNA EURA

PSG se sprda s Uefom i ubija nogomet; dogovoren novi senzacionalni transfer

10.08.2017 u 18:30

Bionic
Reading

PSG je pred realizacijom još jednog mega transfera. Prema pisanju stranih medija Kylian Mbappe je korak do dolaska u Pariz uz odštetu koja će biti druga najveća u povijesti nogometa, odmah iza one koja je isplaćena za Neymara

Nogometni svijet i UEFA bili su na nogama tjednima od kada je PSG krenuo u lov na Neymara, a francuski klub na kraju je uspio u svojem naumu te je za nevjerojatnih 222 milijuna eura kupio Brazilca od Barcelone.

Parižani su pronašli način kako da izigraju Uefu i zaobiđu financijski fair-play, ali tu se ne namjeravaju zaustaviti. Katarski milijarderi, koji su vlasnici PSG-a, krenuli su u novi suludi transfer i prema tvrdnjama ugledne španjolske Marce blizu su dogovora.

  • +5
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: ERIC GAILLARD

Kylian Mbappe, tinejdžer koji je prošle sezone u dresu Monaca zaludio svijet, te prije par tjedana bio blizu prelaska u Real Madrid, sada je korak do 'grada svjetlosti'. Strani novinari su uvjereni kako je sve riješeno, a da će PSG uplatiti odštetu od čak 180 milijuna eura (20 milijuna kroz bonuse).

Još samo odvjetnici jedne i druge strane trebaju srediti detalje, mladi Francuz treba proći liječnički pregled (ako već nije) i to bi bilo to.

Ako ova vijest uskoro postane istina to znači da je PSG samo za dva igrača na ime odštete uplatio više od 400 milijuna eura. Što uopće reći osim da to nije normalno...

  • +13
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU
Kylian Mbappe je imao sjajnu 2017.