VIJESTI IZ LONDONA

Villa i Paulinho blizu Tottenhama, Bale i Villas-Boas ostaju?

28.06.2013 u 11:58

Bionic
Reading

Prema tvrdnji eminentnog nogometnog poratala Goal.com, španjolski reprezentativac David Villa nadomak je odlaska iz Barcelone, te potpisa za engleski klub Tottenham...

Španjolac je navodno postigao dogovor o uvjetima suradnje sa 'spursima', te je jako zainteresiran da na zalasku karijere (31 godina) zaigra na Otoku. Predstavnici Tottenhama bili su još prošloga tjedna u Brazilu, gdje Španjolska nastupa na Kupu konfederacija, te su se sastali s Villom, te pritom sve dogovorili vezano za transfer brazilskog veznjaka Paulinha iz Corinthiansa.

Barcelona trenutno traži 14 milijuna eura za svog napadača, dok Tottenham tu odštetu pokušava spustiti za barem dva milijuna. Aktualni Villin ugovor s Barcelonom vrijedi do ljeta 2014. godine.

Villa je uoči početka Kupa konfederacija izjavio da će po završetku istog odlučiti o tome gdje će nastaviti svoju karijeru.

U Tottenham bi trebao preći i Brazilac Paulinho.

'Igrati u engleskoj momčadi poput Tottenhama je san. Kod njega poštujem ambiciju koju je pokazao. Ovoga su ljeta menadžer i najbolji igrač (Gareth Bale) bili na meti mnogih velikih klubova, ali me uprava Tottenhama uvjerila da obojica ostaju! Takvu ponudu ne mogu odbiti,' zaključio je Paulinho.