SMIJEŠNO I UVREDLJIVO

Nakon takve ponude budućnost Luke Modrića je poznata; to bi trebalo biti svima jasno

04.08.2018 u 21:34

Bionic
Reading

I dok talijanski mediji vjeruju kako je transfer Luke Modrića iz Reala u Inter itekako moguć, španjolski novinari smatraju da nema nikakve šanse da hrvatski veznjak napusti 'kraljevski klub' za tako smiješan iznos

Luka Modrić razbuktao je maštu na Apeninskom poluotoku. Tako se pojavio plan na koji način će Inter dovesti hrvatskog kapetana, ponudit će mu 11,5 milijuna eura po sezoni, a Realu na ime odštete prvo 15 milijuna eura, a nakon odrađene godine dana u Serie A dodatnih 25 milijuna eura.

S druge strane Španjolci ovu ponudu Intera smatraju 'smiješnom' i 'uvredljivom' i ona nije ni približna iznosu koji zahtijeva predsjednik Reala Florentino Perez, a to je da tko hoće Modrića mora platiti cijelu odštetnu klauzulu - 750 milijuna eura.

I dok u Interu smatraju da će hrvatski reprezentativac smekšati prvog čovjeka Reala, Španjolci navode da čak i ako Perez popusti da ga sigurno neće pustiti za tu podcjenjivačku svotu od 40 milijuna eura.

Luka Modrić Izvor: Društvene mreže

Tako AS piše da Modrić nakon SP-a, bez obzira na svoje godine (uskoro 33), vrijedi znatno više i da bi tek možda 70 milijuna eura omekšalo stav Reala, ali samo možda.

Isti medij siguran je da Inter ne može dovesti Modrića bez kršenja financijskog fair-playja, a uz to smatra da će Perez oraspoložiti hrvatskog kapetana da prestane razmišljati o odlasku tako što će mu podići godišnju plaću s kojom bi bio na razini kapetana Sergija Ramosa i jedino bi u Realu više zarađivao Gareth Bale.

Znači, Luka Modrić ostaje u Realu...

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +20
Luka i Vanja Modrić na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.