KAKO ĆE SE SVE RASPLESTI?

Vijest koja unosi totalni nemir u Bayernovu svlačionicu; Niki Kovaču zbog toga nikako nije lako

20.07.2018 u 20:31

Bionic
Reading

U Manchester Unitedu su svjesni kako im trebaju prava pojačanja kako bi srušili s engleskog trona Manchester City pa su bacili pogled prema svlačionici Bayerna u kojoj šefuje hrvatski stručnjak Niko Kovač

Strateg 'crvenih vragova' Jose Mourinho uvijek ima puno želja, a njegovi poslodavci pokušat će mu ispuniti neke od njih. Kontroverzni Portugalac rado bi u svojoj momčadi vidio dva igrača Bayerna, ali realizacija tih transfera nije lak posao.

Bayern nema financijskih problema te nije prisiljen prodavati, a zvijezde koje želi Mourinho su ugovorima čvrsto vezane uz bavarski klub (do ljeta 2021.).

Naime, Mourinho bi kupio napadača Roberta Lewandowskog i veznjaka Thiaga Alcantaru, ali tu zadnju riječ imaju čelnici Bayerna odnosno novi trener Niko Kovač. Hrvatskom stručnjaku nije na kraj pameti da ih se odrekne.

No ovakve informacije unose nemir u Kovačevu svlačionicu, jer osim Manchestera i neki drugi velikani love spomenuti dvojac, Lewandowskog je prije želio Real, a Thiaga Barcelona.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press

Na Niki Kovaču je opet posao da iz glave spomenutih zvijezda izbaci misli oko napuštanja Bayerna, posebno kod Roberta Lewandowskog koji je još ranije javno izrazio želju za odlaskom te je digao na noge sve navijače Bayerna.