strah od 'furije'

Leo Messi otkrio koju bi reprezentaciju želio izbjeći na SP-u u Rusiji

09.11.2017 u 09:37

Bionic
Reading

Argentina se spasila doslovno u posljednja dva kola južnoameričkih kvalifikacija i izborila Mundijal u Rusiji sljedeće godine. Leo Messi progovorio je o potencijalnim protivnicima te o svojoj ulozi u momčadi 'gauča'...

Reprezentacija Argentine u Moskvi će odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom (subota, 11. studenog, 14 sati) kao najavu SP-a sljedeće godine. Logično, najveću je medijsku pažnju privukao dolazak Lea Messija koji nije mogao izbjeći 'škakljiva' pitanja. Posebice ono kako je baš on 'gazda' u svlačionici te da bira igrače za reprezentaciju.

'Laž je da ja upravljam reprezentacijom, nikada nisam izabrao igrača u momčad. Izjave poput onih da igraju samo moji prijatelji su nedostatak poštovanja, svi koji su u reprezentaciji su vrhunski igrači. Nedavno se proširila glasina da ne želim Icardija u reprezentaciji... Ma to je smiješno, gluposti!', rekao je Messi.

S reprezentacijom Argentine Leo Messi nema niti jedan trofej, Mundijal u Rusiji prilika je da ispravi tu 'povijesnu' pogrešku.

'Ako osvojimo Svjetsko prvenstvo, obećavam da ću hodati od Rosarija do svetišta u San Nicolasu', ispalio je Messi, ali u isto vrijeme napomenuo koju bi reprezentaciju želio izbjeći u grupnoj fazi natjecanja:

'Najradije bih izbjegao Španjolsku. Jaki su, uvijek neugodan protivnik i definitivno jedan od favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Naravno, u krugu favorita su s podjednakim šansama i Brazil, Njemačka i Francuska.'

  • +7
Argentina Ekvador 3:1 Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Na kraju je Messi otkrio u kojem bi klubu volio završiti karijeru.

'Oduvijek postoji želja da igram za Newell's Old Boyse, ali ne mogu reći hoću li se vratiti jer ne znam što se može dogoditi za par godina. Sve su opcije otvorene, ako ostanem zdrav...', zaključio je Messi.