iznenadio je sve

[VIDEO] Zlatana Ibrahimovića u ovom okruženju nije bilo pet godina, pa ga je jedno novinarsko pitanje jako dirnulo, nakon čega je i zaplakao

22.03.2021 u 18:56

Bionic
Reading

Baš kao i ostale europske reprezentacije, tako su se i švedski nogometaši okupili za ovaj kvalifikacijski mini-ciklus. No, prva press-konferencija bila je posebno emotivna, jer se na njoj pojavio 39-godišnji povratnik u reprezentaciju Zlatan Ibrahimović

Iako već u 40. godini života, Zlatan Ibrahimović i dalje igra odličan nogomet. Pokazuje to u dresu Milana, pa su ga zato s posebnim veseljem dočekali u švedskoj reprezentaciji.

U nacionalnom dresu nije ga bilo od Eura 2016. godine, dakle skoro pet punih godina. Izbornik Janne Andersson uspio je 'smekšati' Ibrahimovića, pa tako za nadolazeće kvalifikacije, a po svemu sudeći i Europsko prvenstvo, Švedska je dobila veliko pojačanje.

Švedska će igrati dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022 protiv Gruzije doma 25. ožujka i Kosova na gostovanju tri dana kasnije. Za kraj reprezentativnog okupljanja Švedska će na svom terenu 31. ožujka odigrati prijateljski meč protiv Estonije.

Na press-konferenciji stiglo mu je i novinarsko pitanje o obitelji, a tu je Ibrahimović pustio suzu.

'Zlatane, pitao bih te za obitelj. kako je reagirala lada si s eodlučio vratiti u reprezentaciju? Što si rekao svojim sinovima?

'To nije dobro pitanje. Vincent je plakao kada sam ga napuštao da bih došao ovdje. Ali sada je u redu', odgovorio je Ibrahimović i rukom pokrio oči.