europska liga

U Milanu otvaraju šampanjac; napokon su objavljene dobre vijesti vezane uz zdravstveno stanje Zlatana Ibrahimovića

17.03.2021 u 18:16

Bionic
Reading

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović spreman je za uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Manchester Uniteda u četvrtak na San Siru (18. ožujka, 21 sat, Arenasport 3, MAXtv), potvrdio je trener Rossonera Stefano Pioli

'Sretan sam što se Zlatan Ibrahimović oporavio i bit će u krugu kandidat za utakmicu', istaknuo je trener Milana Stefano Pioli na konferenciji za medije uoči uzvratne utakmice osmine finala Europske lige koju 'rossoneri' igraju na San Siru protiv Manchester Uniteda (četvrtak, 18. ožujka, 21 sat, Arenasport 3, MAXtv).

Ibrahimović je u utorak normalno trenirao i očekuje se da će biti u sastavu. Šveđanin je zbog ozljede butnog mišića propustio posljednje četiri utakmice, uključujući i prvi duel s Manchester Unitedom prošlog četvrtka na Old Traffordu koji je završio 1:1.

'Odlučit ću sutra hoće li početi od prve minute. On još u nogama nema snage za svih 90 minuta, ali važno je da se vratio', dodao je trener Milana.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +5
Manchester United - AC Milan, osmina finala Europske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Međutim, za 'rossonere' nije sjajna situacija jer još je uvijek upitno hoće li protiv Uniteda nastupiti Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria i Rafael Leao.

S druge strane u sastav Manchester Uniteda vraćaju se Paul Pogba i Edinson Cavani, dok je Anthony Martial otpao.

'Svi su jučer normalno trenirali, vidjet ćemo kako će reagirati. Međutim, svi su na raspolaganju osim Martiala koji sigurno neće igrati', istaknuo je Unitedov trener Ole Gunnar Solskjaer.