Top 5 golova 35. kola HT prve lige

[VIDEO] Uoči finala Kupa i napete završnice domaćeg prvenstva, pogledajte najbolje golove predzadnjeg kola nakon kojeg je situacija totalno zakomplicirana

19.05.2021 u 06:40

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je 35. kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Dinamo je već ranije matematički osigurao naslov prvaka, dok je Osijek definitivno drugi, ali u ovom kolu je bilo itekako napeto u borbi za ostanak i Europu. U pet odigranih utakmica palo je 13 golova, a za vas smo i ovoga puta izdvojili najboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Istra 1961 je s minimalnih 1:0 pobijedila Slaven Belupo i tako osvojila vrlo vrijedna tri boda u borbi za ostanak u ligi, a u prilog im ide i to što je Lokomotiva na vlastitom terenu s 2:0 poražena od Osijeka, kao i Varaždin koji je izgubio od Rijeka 2:3. Hajduk je pobijedio Šibenik s 2:0 na Šubićevcu, a Gorica je na domaćem terenu poražena s 3:0 od Dinama.

Nakon 35 odigranih kola, Dinamo je prvi sa 82 osvojena boda, a drugi je Osijek koji ima osam bodova manje od Modrih i osigurano drugo mjesto. Slijedi Gorica s 59 bodova, pa Rijeka koja ima 58 osvojenih bodova, bod više od petoplasiranog Hajduka.

Šesti je Šibenik s 35 bodova, a slijedi Slaven Belupo koji ima četiri boda manje. Osma je Lokomotiva s 30 bodova, deveta Istra 1961 s 29 bodova, a zadnji Varaždin koji ima 28 bodova. I u 35. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova.

Uoči finala Kupa između Dinama i Istre 1961 koje je na rasporedu večeras u 20:00, pogledajte video s golovima u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.