PRIJATELJSKA UTAKMICA!?

[VIDEO] Teške ozljede Varaždinaca! Igrač obliven krvlju nakon udarca kopačkom u glavu, a golman bio nepomičan ispod struka

22.12.2022 u 18:52

Bionic
Reading

Nogometaši Varaždina pobijedili su u gostima mađarski Honved 2:1 u prijateljskoj utakmici u kojoj su se dogodile i dvije teške ozljede u redovima hrvatskog prvoligaša

Golove za pobjedu su zabili Teklič i Šego, a utakmica se igrala četiri puta po 30 minuta plus nadoknada, jer su dvoboj nažalost obilježile teže ozljede dvojice varaždinskih nogometaša.

Nastradali su Oliver Zelenika i Matija Katanec, koji su zbog toga završili u bolnici. Prvo Katanec, koji je nakon kornera dobio udarac u glavu te je bio obliven krvlju. Potom i Zelenika, na kojeg je natrčao i ozlijedio ga neoprezni napadač domaćina Boubacar Traore. Varaždinski golman u prvi trenutak uopće nije osjećao noge, bio je nepomičan ispod struka.

'Hvala Bogu, upravo su nam javili da je Oliver sada puno bolje, da osjeća noge i da je čak i već lagano stao na njih. Sigurno će ostati u bolnici tijekom noći, ali doktori su jako optimistični. Matiji Katanecu će pak šivati glavu na dva mjesta, ali i on je dobro', rekao je trener Mario Kovačević za Sportske novosti.

Video cijele utakmice (ozljedu Kataneca pogledajte na 1:31:15, a Zelenike na 2:04:00):