ZAŠTO TAKO MALO?

Manchester U. je u svojem televizijskom programu na neki način pljunuo na Cristiana Ronalda

22.12.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Manchester United se bez ikakvih emocija oprostio od Cristiana Ronalda u svojem televizijskom programu, portugalski nogometaš dobio je priznanje od samo 81 riječi

Peterostruki osvajač Zlatne lopte sporazumno je raskinuo ugovor sa 'Crvenim vragovima' 22. studenog, nakon što je prije toga dao eksplozivan intervju u kojem se okomio na istaknute osobe iz klupske prošlosti i sadašnjosti.

Ronaldo je u to vrijeme bio na Svjetskom prvenstvu 2022. s Portugalom, a ManU se vratio u natjecateljsku akciju ove srijede kada se suočio s Burnleyem u četvrtom kolu Carabao kupa (2:0). U Manchester Unitedu su imali priliku odati prikladnu počast 37-godišnjaku za sve postignuto na Old Traffordu, ali su mu u programu na dan utakmice 'poklonili' tek 81 riječ.

'Cristiano Ronaldo je sporazumno napustio klub prošlog mjeseca. Portugalska superzvijezda zabila je 145 golova u dva razdoblja u 436 nastupa. Pomogao nam je da osvojimo tri naslova Premiershipa, jedan FA kup, dva Liga kupa, Ligu prvaka i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo. Ronaldo je također kao naš igrač okrunjen kao osvajač Zlatne lopte 2008. U izjavi od 22. studenog, klub je javno izrazio zahvalnost za Cristianov neizmjerni doprinos i želi dobro njemu i njegovoj obitelji u budućnosti', rekli su u televizijskom programu.

Što god bilo između Ronalda i Manchestera u zadnjih nekoliko mjeseci, Portugalac je ipak zaslužio više od 81 riječi.

  • +5
Cristiano Ronaldo, SP u nogometu, Portugal-Južna Koreja, ljutit napušta teren Izvor: Profimedia / Autor: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia