DOBRA IZVEDBA

[FOTO] Rijeka se napromašivala kod Juventusa, talijanski velikan je to znao kazniti

22.12.2022 u 17:03

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke poraženi su na gostovanju kod Juvetnusa 0:1 u pripremnoj utakmici odigranoj na stadionu Allianz u Torinu

Rijeka je u ogledu protiv Juventusa pružila odličan otpor stvorivši nekoliko odličnih prilika koje nažalost na kraju nije realizirala, a Juventus je u samoj završnici stigao do gola koji je odlučio utakmicu.

Juventu je poveo u 74. minuti. Ake je proigrao Keana koji je primio loptu u kaznenom prostoru. Labrović je obranio udarac, ali lopta se odbila prema golu Rijeke i nogometaš Juventusa uspio ju je zakucati ispred Vlasenka u praznu mrežu – 1:0.

'Jako sam zadovoljan kako smo igrali i ovo je osnova i baza za nastavak i daljnji rad. Pokazali smo da se možemo nositi s protivnikom na najvišoj razini', rekao je trener Sergej Jakirović.

  • +3
Juventus - Rijeka, prijateljska utakmica, 22.12.2022. Izvor: Profimedia / Autor: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Juventus – Rijeka 1:0

  • Strijelac: 1:0 Kean (74′).
  • JUVENTUS: Szczesny, Locatelli, Mckennie, Milik, Gatti, Kostic, Keane, Soule, Fagioli, Huijsen, Riccio. Još su igrali: Perin, Miretti, Ake, Barbieri, iling-Junior, Barrenechea, Compagnon, Nonge Boende, Mbangula, Rouhi.
  • RIJEKA: Labrović, Galešić, Liber, Prince, Vukčević, Selahi, Frigan, Babić, Grgić, Marin, Dilaver. Još su igrali: Zlomislić, Vrančić, Obregon, Halilović, Panić, Vlasenko, Smolčić, Alvarez, Dujmović, Djuričin, Djouahra.