JAKO LOŠE

[VIDEO] Subašić šokirao suigrače: Ovaj put je zaista zabrljao!

12.03.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić nije se proslavio ove subote u dvoboju protiv Bordeauxa, no gol koji je poklonio suparniku nije zaustavio Monaco na putu do nove pobjede...

Monaco i dalje drži vodeće mjesto na ljestvici francuskog prvenstva koje je dodatno učvrstio trijumfom 2:1 kod kuće protiv Bordeauxa ove subote.

Zaslužni za pobjedu su Mbappe i Moutinho koji su krasnim golovima dotukli protivnika tijekom drugog poluvremena, no nije sve bilo briljantno u ovom susretu za klub iz Kneževine.

Po drugi put u posljednja tri tjedna zabrljao je u završnici susreta naš Danijel Subašić. Nakon kiksa na Etihadu kod prvog gola Aguera, hrvatski reprezentativni vratar ovaj put je primio još gori pogodak za koji je isključivi krivac, jer je dopustio da mu Rolan u 84. minuti oduzme loptu i zabije u praznu mrežu.

Srećom po Danijela bio je to tek počasni pogodak gostiju koji kasnije nisu uspjeli izjednačiti, a za iskupljenje će imati priliku u srijedu protiv Manchester Cityja, a ako svojim obranama Monacu omogući da prođe u četvrtfinale Lige prvaka, gafovi će se brzo zaboraviti...