što mu je ovo trebalo?

[VIDEO] Šok u Parizu; suigrači u nevjerici gledali kako ozlijeđenog Kyliana Mbappea odvoze u bolnicu...

08.03.2022 u 10:15

Bionic
Reading

Prava se drama odigravala u ponedjeljak na posljednjem treningu PSG-a uoči uzvratne utakmice osmine finale Lige prvaka protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu. Nakon jednog neopreznog starta Idrissa Gana Gueyea je ozlijedio Mbappea koji je odmah završio u bolnici

Nevjerojatno je ono što se u ponedjeljak popodne dogodilo na treningu PSG-a, posljednjem uoči puta za Madrid gdje PSG u srijedu (9. ožujka, 21 sat, Arenasport 1, MAXtv) igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Trebao je to biti lakši, regeneracijski trening, a na kraju se pretvorio u noćnu moru za trenera Mauricija Pochettina, najboljeg igrača Kyliana Mbappea i nes(p)retnog Idrissa Gueyea koji je nesmotrenim startom ozlijedio prvog strijelca momčadi!

Gueye je u jednom startu džonom nagazio na lijevo stopalo Kyliana Mbappea, a najbolji se igrač PSG-a s bolnim grčem na licu srušio na travnjak! Odmah je zavladao muk, nevjerojatno je da netko tako nesmotreno može ozlijediti suigrača uoči važne utakmice!

Svi su u nevjerici gledali kako liječnička služba PSG-a odvodi Mbappea u bolnicu, a prve informacije koje su stigle nisu bile optimistične. Mbappe je odradio sve potrebne preglede, liječnici tvrde kako nema nikakvih lomova u stopalu, ali pitanje je hoće li biti spreman za sutrašnju utakmicu protiv Reala!

Iz kluba se kratko oglasili, jasno je da skrivaju informacije o zdravstvenom stanju svog najboljeg igrača i prvog strijelca (24 gola i 17 asistencija ove sezone za PSG u svim natjecanjima!) uoči tako važne utakmice.

'Liječnička služba radi svoj posao, ali još nije poznato hoće li Mbappe moći igrati protiv Real Madrida ili ne', priopćili su iz PSG-a uz potvrdu da Mbappe s momčadi putuje za Madrid.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +34
PSG - Real Madrid, Liga prvaka, 15.2.2022. Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat

Podsjetimo, PSG je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom Parku prinčeva pobijedio Real Madrid 1:0, a zbio je baš Kylian Mbappe.

U cijeloj je priči nesretni Gueye 'najgore' prošao jer su bijesni navijači PSG-a zbog njegovo poteza 'napali' na društvenim mrežama. Tisuće kritika 'zatrpale' su njegov Instagram profil zbog čega je Gueye morao isključiti komentare...